@ info@gerorecycling.nl              t: 038-3854828

Papier

Oud papier en karton
De inzameling van papier en karton kan Gero volledig op uw specifieke wensen aanpassen. Zo beschikken we over diverse soorten en maten (pers-)containers, waarmee u eenvoudig uw papier en karton kunt scheiden van de rest van uw afval. Van computerpapier, wit kantoor papier en drukkerijpapier tot bont papier zoals kranten, tijdschriften en folders en karton; vele soorten papier zijn uitermate geschikt voor recycling.

Vertrouwelijk papier
Veilig omgaan met uw vertrouwelijke gegevens is erg belangrijk; voor u, maar ook voor ons. Gero adviseert daarom uw vertrouwelijke papier apart in te zamelen, zodat het apart kan worden verwerkt en de vertrouwelijkheid blijft gewaarborgd. Dochterorganisatie REISSWOLF verzorgt het inzamelen en vernietigen van vertrouwelijk papier en digitale datadragers voor u.

Recycling
Wist u dat niet hout, maar oud papier in Nederland de belangrijkste grondstof voor papier en karton is? In Nederland wordt inmiddels 77% van het oud papier apart van ander afval ingezameld en gerecycled. Het gescheiden inzamelen van oud papier en karton is namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar bespaart ook kosten.

Gero zamelt oud papier in bij zowel particuliere aanbieders (huishoudens, scholen, sportverenigingen enz.), professionele papiergebruikers (drukkerijen, boekbinders, winkels, papiergroothandels) als het reguliere bedrijfsleven.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.